Webinar: Basiskennis Androïd

22Mar14:0015:00Webinar: Basiskennis AndroïdHoe ga je om met een androïd telefoon?14:00 - 15:00(GMT-11:00)

Tijd

(Maandag) 14:00 - 15:00(GMT-11:00)

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Heb jij een Android-telefoon en wil je weten hoe je deze het beste kunt gebruiken? Dan is deze training iets voor jou.

Wat is nu eigenlijk een Android en hoe werkt zo’n ding? Tijdens deze online bijeenkomst word jij mee genomen in de verschillende basisonderdelen van een Android-telefoon en hoe je er mee om kunt gaan. Wat is bijvoorbeeld bluetooth? Hoe werkt wifi op je Android-telefoon? En welke telefoon kun je het beste aanschaffen? Deze en vele andere vragen zullen worden beantwoord tijdens het webinar ‘Basiskennis Android’. Wil jij hier wat meer over te weten komen? Schrijf je dan snel in!

Let op! Controleer voor je meedoet eerst of jij een Android-telefoon hebt. Weet jij niet of jij een Android telefoon hebt? Stel jezelf de vraag: “Heb ik een iPhone?” Dit is een telefoon van het merk Apple. Je herkent het merk aan een appeltje aan de achterkant van jouw telefoon. Is het antwoord ‘”nee”, dan heb je een Android-toestel en is deze training geschikt voor jou!

Hoe meld ik me aan?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van dit webinar:

  • Heb jij inzicht gekregen in hoe een androïd telefoon werkt
  • Weetje wat er mogelijk is en hoe je de mogelijkheden kunt gebruiken

 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven