Wil jij iets betekenen voor de vluchtelingen uit Oekraïne?

Vrijwilligerswerk voor Oekraïne doen? 

Alle actuele hulpvragen vermelden wij op deze pagina. Daarnaast zijn er een hoop andere vrijwilligersorganisaties in Breda die ook staan te springen om vrijwilligers waar je direct aan de slag kunt. Bekijk de mogelijkheden in de vacaturebank.

Bredanaars, BEDANKT! 🙏🏻

Begin dit jaar hebben een hoop vluchtelingen de weg naar Breda gevonden. Op dat moment was er vooral behoefte aan de eerste levensbehoeftes en was het ‘overleven’. Er werden toffe activiteiten georganiseerd, verenigingen opende hun deuren, organisaties deden donaties, inzamelingsacties werden opgetuigd en vele gastgezinnen hebben zich aangemeld. Het was hartverwarmend om te zien hoe Breda opstond en in actie kwam. Bredanaars, BEDANKT!

Initiatieven vanuit (sport)verenigingen & organisaties voor Oekraïne

Laat ons jouw initiatief horen! Wil jij iets MOOIS organiseren? MOOIWERK verzamelt alle initiatieven en geeft deze door aan de opvanglocaties. Zij halen de hulpvragen op bij Oekraïners. Past jouw initiatief bij een van de hulpvragen? Dan krijg je vanzelf bericht.

Mail jouw initiatief (incl. datum & tijd) naar vrijwilligerswerk@mooiwerkbreda.nl

Ben jij op zoek naar vrijwilligers?

Zit je bij een organisatie of zet je een initiatief op en zoek je daarvoor vrijwilligers? Schrijf je dan in via deze link en plaats je vacature op onze vacaturebank.

Meer informatie?

– Zoek je meer informatie over de Opvang van Oekraïners en wat wel en niet mogelijk is, bekijk dan de site van de rijksoverheidsdienst.
– Ben je een gastgezin voor Oekraïners, dan kunnen jouw Oekraïense gasten naar de wekelijkse vrijdag koffiemiddag bij Stichting de Herberg.

Scroll naar boven