Start vandaag nog met vrijwilligerwerk!

Het is nooit te laat voor goede voornemens…  

Ook jij kan iets doen voor een ander, voor Breda, maar vooral voor jezelf! Ben jij benieuwd welk vrijwilligerswerk bij jou past? Doe de online test!

Maatjes

Ga jij voor persoonlijk contact? Word maatje van een van de bewoners van Raffy-Leystroom! Drink samen een kopje koffie of ga de natuur in!

Leergierig en geduldig? Word taalmaatje voor het Maatje Plus programma!  Vergroot hun kennis en kunde in 6 weken!

Betrokken, sociaal en sportief? Word wandelvrijwilliger! Ga samen op pad en maak zijn of haar dag compleet!

Organiseren & administratie

Creatief en houd je van organiseren? Organiseer activiteiten voor  bewoners van de zonnebloem. Maak herinneringen om nooit te vergeten!

Passie voor fietsen? Wil jij ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen fietsen? Help Fietsmaatjes Breda op te zetten!

Beland in een warm bad bij Stichting Buurtsalon! Ben jij de administratief medewerker die zij zoeken? Voor slechts 1 dagdeel per week!

Klussen & vervoer

Handige mannen en -vrouwen opgelet! Heb jij twee rechterhanden? Word onderhoudsman/ -vrouw bij Tennisvereniging Breda-noord! 

Heb jij groene vingers en ben je graag buiten? Verzorg de tuin en dieren bij Rolerisuit! Sluit je aan bij de gezellige groep vrijwilligers!

Ben jij handig en is voetbal jouw sport? Zorg ervoor dat de vereniging er altijd spik en span bij staat! Rkvv Dia kan niet wachten op jouw komst!

Taal & communicatie

Altijd al de droom gehad om nieuwslezer te worden? Dan is dit echt iets voor jou! Lees de krant voor aan mensen die dit zelf niet kunnen…

Ben jij graag een luisterend oor en heb een open houding?  Word telefoon- of chatvrijwilliger! Geen makkelijk maar ook zeker geen saai werk!

Heb jij interesse in taal? En wil je andere hier graag bij helpen? Word taalmaatje! Ga samen in gesprek en leer elkaar kennen!

Begeleiden & trainen

Ben jij handig met computer en/of smartphone tablet? Wil jij andere mensen helpen “digitaal fit” te blijven? Versterk het computergidsen team!

Laat kinderen stralen tijdens de workshop “Glow” en word workshopleider! De kinderen ontdekken hun eigen talenten  en kwaliteiten!

Houd jij van spelletjes en kan jij goed het overzicht bewaren? Word spelleider! Een leuke en dankbare invulling van je middag!

Horeca & gastvrijheid

Heb jij affiniteit met de Indische en Molukse cultuur? Is het  geen probleem om in het weekend te werken? Kom helpen in onze TOKO!

Vind jij het ook zo fijn als je ’s avond in een heerlijk schoon bed kunt slapen? Daar houden onze bewoners ook zo van! Help een handje mee!

Gastvrij en altijd in voor een praatje? Word bezoekersregisseur! Leid alles in goede banen.  Zo kunnen de bezoekers veilig op bezoek!

Er zijn nog een hoop andere klussen die jij in 2020 kan oppakken!

Scroll naar boven