EVENEMENT AFGELOPEN!
Winterprogramma 2021: voor alle Bredase vrijwilligers

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten. Sta jij 1x per jaar achter de bar tijdens jouw favoriete festival? Geef jij één keer in de week bijles? Of help jij weleens op de school van je kind? Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk jij doet, jij bent van harte uitgenodigd voor het winterprogramma van MOOIWERK! Tijdens leerzame en leuke activiteiten, leerde jij nóg meer toffe plekken en mensen kennen.

Update nieuwe coronamaatregelen 26 november jl.
MOOIWERK doet er samen met Breda alles aan om de workshops volgens de richtlijnen te organiseren. Zo kunnen alle vrijwilligers veilig meedoen.

✔ Kosteloos voor Bredase vrijwilligers! ✔ Workshops om jouw winter nog mooier te maken ✔ In het kader van “Nationale Vrijwilligersdag” op 7 december

Buitenmens of creatieveling? Van schilderen tot schaatsen: het komt allemaal voorbij in het winterprogramma. Er is iets te doen voor álle Bredase vrijwilligers."
Jamy Trompert
MOOIWERK

Over het programma

MOOIWERK organiseert het hele jaar door workshops & bijeenkomsten voor Bredase vrijwilligers. Zo kunnen zij zich persoonlijk blijven ontwikkelen! Deze winter draait er een speciaal programma boordevol creatieve, actieve en sportieve workshops. Dit doen wij samen met een aantal partners in de stad. Bekijk het complete programma hieronder!

Wil je meedoen?

Wanneer? Rondom de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december
Waar? Bij verschillende organisaties en clubs in de stad
Voor wie? Alle vrijwilligers in Breda!
Hoe? Je kan je inschrijven voor de workshops op deze pagina. Klik op de activiteit naar keuze en meld je online aan.

LET OP: WINTERPROGRAMMA IS VOORBIJ
Inschrijven is dus niet meer mogelijk

Voor alle Bredase vrijwilligers stellen wij het volgende programma beschikbaar. Let op, want vol = vol!

Aan de slag met hout handwerk! Ochtendgroep - 7 dec (10.00 - 11.30u)

Lekker met je handen bezig zijn? Sluit dan aan bij deze workshop! Je gaat onder begeleiding aan de slag met een prachtig stuk handwerk. Leuk om te hebben, óf om te geven. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ Hobbyclub Princenhage

Aan de slag met hout handwerk! Middaggroep - 7 dec (13.00 - 14.30u)

Lekker met je handen bezig zijn? Sluit dan aan bij deze workshop! Je gaat onder begeleiding aan de slag met een prachtig stuk handwerk. Leuk om te hebben, óf om te geven. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ Hobbyclub Princenhage

Schaatsclinic - 08 dec. (15.30 - 17.00u)

Trek je schaatsen maar uit de kast! Op woensdagmiddag krijg je bij schaatsvereniging de Striene uitgelegd hoe je één wordt met het ijs. Voor beginners en mensen die al kunnen schaatsen. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ De Striene

Natuurwandeling met IVN gids - 8 dec. (13.30 - 15.30u)

Samen met het IVN ga je op pad in het Mastbos. Je leert je eigen omgeving op een andere manier kennen. En komt meer te weten over de planten en vijvers. Laat je verassen door onze eigen Bredase natuur! Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ Mastbos

Aan de slag met jouw ambitie - 9 dec. (14.00 - 17.00u)

In deze workshop sta jij centraal en wat jij uit jouw leven wilt halen. Hoe zorg je ervoor dat je bereikt wat je wilt bereiken? Een bijeenkomst waar je veel aan hebt. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ Avans Hogeschool

Meditatief schilderen - 9 dec. (09.30 - 12.30u)

Ga mee op een creatieve reis. Luister naar jezelf, luister naar de stilte en laat de kwast de vrije loop. Jij hoeft alleen maar je gevoel uit te drukken. Heerlijk ontspannend en creatief! Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ Gashtuisvelden 11

Fietstour - 10 dec. (10.00 - 13.00u)

Fiets samen met andere vrijwilligers door het mooie (buiten)gebied van Breda. Fietsgilde de Baronie vertelt je alle highlights die je onderweg tegenkomt. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Startlocatie @ Kasteel Bouvigne

Workshop boksen - 10 dec. (13.00 - 14.30u)

Wil jij leren hoe je je mannetje kunt staan? En ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het is om te boksen? De Bredase Ring neemt je mee in deze fantastische sport. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Locatie @ Bredase Ring

Vertel andere vrijwilligers over het winterprogramma!

Scroll naar boven