Gratis communicatiemiddelen voor jouw organisatie!

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, sportclubs en andere initiatieven uit Breda! Samen met de opleiding Communicatie van Avans Hogeschool zoeken wij maatschappelijke organisaties die nieuwe communicatiemiddelen nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe website, poster, sociale media, nieuwe folder of een promotiefilmpje. Iets voor jouw organisatie? Meld je aan (klik hier voor aanmeldformulier) en dan neemt Avans contact met je op.

Hoe werkt het?

Dit studiejaar starten 120 eerstejaarsstudenten met de opleiding Communicatie. Deze studenten worden verdeeld in projectgroepen van 4 personen. Met elkaar zetten de studenten hun eigen (fictieve) communicatiebureau op.

Vanaf eind september gaan de studenten met hun communicatiebureau aan de slag met het bedenken, ontwikkelen en maken van twee doelgroepgerichte communicatiemiddelen voor één vrijwilligersorganisatie. Dit noemen we The social communication challenge. Het project duurt ruim een maand. Begin november presenteren de fictieve communicatiebureaus hun communicatiemiddelen op Avans Hogeschool.

The social communication challenge start in de week van 20 september. Die week kom je als organisatie 1 dagdeel naar Avans Hogeschool voor de aftrap van het project en kennismaken met de studenten. Je bent ook aanwezig op donderdagmiddag 4 november voor de eindpresentaties. We hebben plaats voor ongeveer 10 tot 16 organisaties als opdrachtgever.

Wat levert het jouw organisatie op?

Deelnemende organisaties krijgen gratis nieuwe communicatiemiddelen. De afgelopen jaren zijn er verschillende Bredase organisaties voorzien van onder meer een nieuwe website, een folder of een promotiefilmpje. Het is belangrijk dat er minimaal één contactpersoon vanuit de organisatie beschikbaar is. Deze contactpersoon helpt de studenten met eventuele vragen en kan ze voldoende informatie geven rondom de wensen die jouw organisatie heeft.

Bekijk hieronder wat het Hanneke heeft opgeleverd en laat je overtuigen!

INFODAG: Communication Challenge en andere projecten

Ben je benieuwd wat de communicatiestudenten van Avans voor jouw vrijwilligersorganisatie kunnen betekenen of wil je meer informatie? Zie hier het aanmeldformulier!

Aanmelden & deelname

Voor de Communication Challenge kun je hier aanmelden.

Tip!

Lees hier het inspirerende verhaal van Sophie Engel: student opleiding Communicatie Avans Hogeschool en uitvoerder van de Cummunication Challenge en laat je inspireren!

Scroll naar boven