Platform Actief in Breda is live! Staat jouw aanbod al online?

Het nieuwe sport- en beweegplatform ‘Actief in Breda’ is al een half jaartje live. Op actiefinbreda.nl vinden Bredase inwoners proeflessen van sport- en beweegaanbieders. Maar… Dan moet jij er eerst wel op staan met je aanbod! Wij leggen je uit hoe het werkt en waarom je deze kans niet mag missen.

Actief in Breda: Wat is het en hoe werkt het?

Stel je voor: je woont in Breda en je zoekt een sport. Waar begin je dan met zoeken? Actief in Breda is hierop het antwoord. Het is een kosteloos platform, waarmee we de zichtbaarheid van Bredase sport- en beweegaanbieders en Bredase sportactiviteiten vergroten. Dus ook die van jou! Inwoners vinden hier hun proefles en kunnen deze meteen boeken. Zo creëren we een zoek- én vindplaats voor al het Bredaase sport- en beweegaanbod.

Dáárom wil je hier onderdeel van uitmaken!

Waarom zou je je hierbij willen aansluiten?

  1. Jij zet jouw sportclub letterlijk op de (online) kaart.
  2. Jij kunt als sportaanbieder (kosteloze) proeflessen of  andere sportactiviteiten online plaatsen, waarop inwoners zich kunnen inschrijven.

Bekijk het webinar met uitleg

Eerder hebben we een uitgebreide online introductie gegeven. Heb je het gemist? Geen probleem! Het webinar (duurt 60 minuten) kun je via deze link – of hieronder – terugkijken.

Vergeet daarbij ook niet om de presentatie via deze link te downloaden!

Aanmelden met je aanbod

Goed nieuws! Aanmelden is makkelijk en geheel kosteloos. Je kan jouw sport-of beweegorganisatie en het bijbehorende sport- en beweegactiviteiten het hele jaar door aanmelden, maar hoe sneller jij erbij bent – des te beter! Het platform biedt een uitgelezen kans om inwoners uit de gemeente Breda in aanraking te laten komen met jouw sportclub en sportaanbod. Let op: vanwege de lancering van het platform in de Nationale Sportweek (17 september tot en met 26 september) willen we je vragen jezelf als club te registreren en om activiteiten online te plaatsen voor woensdag 15 september. In onze handleiding leggen we je uit hoe dat werkt, natuurlijk kan je ook het webinar terugkijken. 

Meld jouw club en sportaanbod aan op www.actiefinbreda.nl/registreren-aanbieder!

Extra! Boekje met sport- en beweegaanbod voor senioren (60+ en 75+) in de gemeente Breda

Vanwege de gezondheidsrisico’s die het coronavirus met zich meebrengt, zien we dat een aanzienlijke groep senioren (60+ en 75+) zijn afgehaakt bij het georganiseerde sport- en beweegaanbod. Daarom gaan we in de week van 7 maart samen met de gemeente Breda 26.000 boekje met Bredaas sport- en beweegaanbod bezorgen bij de zelfstandig wonende 60+ ‘er.

”Wij zorgen ervoor dat heel de stad een boekje krijgt met sport- en beweegactiviteiten. Wil jij daar ook instaan? Dat kan!”  

Ben je enthousiast geworden en wil je kosteloos een plek in het sport- en beweegboekje voor senioren (60+ en 75+) reserveren? Meld jouw sportclub en activiteiten dan uiterlijk 1 september aan via: www.actiefinbreda.nl.Als jij je proeflessen voor 60+’ers voor die tijd hebt aangemeld op www.actiefinbreda.nl , kom je automatisch in het boekje

Planning Actief in Breda en boekje senioren (60+ en 75+).                                         

Datum 

Activiteit 

Maandag 31 januari

Deadline aanmelden proeflessen voor 60+’ers sport- en beweegaanbieders op www.actiefinbreda.nl

Woensdag 2 februari 

Sport- en beweegaanbieders krijgen een digitale variant van het boekje toegestuurd voor het controleren van hun eigen pagina(s)

Maandag 7 februari 

Deadline voor het aanleveren van op- en aanmerkingen vanuit de aanbieders op de eigen pagina

In de week van 7 maart t/m vrijdag 11 maart 

Verzending per post van 26.000 promotieboekjes met jouw aanbod door de gemeente Breda.   

Vragen? Wij staan voor je klaar

Is er iets onduidelijk, wil je hulp bij het aanmelden of registeren of wil je meer informatie ontvangen over Actief in Breda? Neem dan contact met ons op via aanbieders@actiefinbreda.nl. Wij helpen je uiteraard graag verder! Hopelijk zien we jullie aanbod terug op dit nieuwe platform, en/of in het boekje voor senioren.

Scroll naar boven