Live sessies + opnames

Er zijn drie momenten dat we elkaar live ontmoeten. De sessies worden opgenomen en de opnames komen later hieronder te staan dus kun je het terugkijken als je er niet bij kan zijn. De bijeenkomsten zijn via Zoom. We gebruiken voor elke bijeenkomst dezelfde link en wachtwoord:

https://us02web.zoom.us/j/9374018346
Wachtwoord: mooiwerk​

* De deelnemerslijst met contactgegevens en groepsindeling voor de break-outroom vind je bij de les: Deelnemerslijst + Downloads.

Maandag 31 mei – Startbijeenkomst van 19.30 tot 20.45 uur. Dit is puur om elkaar alvast te leren kennen en gezellig samen af te trappen. Maar je gaat ook samen al een eerste stap maken richting het beleid. Uiteraard mag je vragen stellen als je die hebt.

Woensdag 2 juni – Masterclass Beleid van 19.30 tot 21.30 uur. We gaan samen aan het beleid werken waarbij de nadruk ligt op de module begeleiden. Samen sparren gaat je helpen om dit onderdeel in te vullen.

Woensdag 9 juni – Masterclass Waarderen 19.30 tot 21.30 uur. Naast het invullen van het vrijwilligersbeleid willen we je ook inspireren om de vrijwilligers te waarderen en zo betrokken te houden bij jouw organisatie. Daarnaast gaan we een praktische vertaalslag maken, is er ruimte om vragen te stellen en door te praten over een goed vrijwilligersbeleid.

Evaluatieformulier

We zouden het fijn vinden als je na het coachingsprogramma, maar ook na de afzonderlijke bijeenkomsten, kort je ervaringen wilt delen met ons. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening beter aanpassen naar je wensen en behoeften. Dat kan via de onderstaande link. Kies voor ‘Ik heb een workshop of bijeenkomst gevolgd’ en ga dan naar het onderdeel ‘Coachingsprogramma Vrijwilligersbeleid’.

Scroll naar boven