Nieuwe vrijwilligers in het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen goede voornemens: gezond leven, lekker bewegen én: iets doen voor een ander! Dat juicht MOOIWERK natuurlijk van harte toe. Wij laten zien dat vrijwilligerswerk voor iedereen is. Dat doen we de komende weken op maar liefst 61 locaties door heel Breda! Heb jij ons al gespot?

Voorbeeld campagne MOOIWERK
Heb jij onze campagne al gezien?
Ik wil misschien wel vrijwilliger worden…

“De vraag is niet óf het past bij jou, maar wát er past bij jou.” En dat is echt zo, want vrijwilligerswerk is er voor iedereen in Breda. Doe de test om erachter te komen wat je leuk vindt, bekijk onze vacatures of neem contact op met ons vrijwilligersteam door te bellen naar 076-5233560 of te mailen naar vrijwilligerswerkteam@mooiwerkbreda.nl!

TIP: woon onze inspiratiesessie bij op 9 februari en laat je inspireren!

Ik zoek vrijwilligers en kan wel wat hulp gebruiken!

We enthousiasmeren mensen om vrijwilligerswerk te gaan doen, en dat doen ze straks misschien wel bij jouw organisatie… Mits jouw vacature op de website van MOOIWERK staat! Iedere nieuwe vrijwilliger die zich inschrijft, wordt door ons team persoonlijk geholpen om passend werk te vinden. Doe er je voordeel mee en plaats jouw vacature! Let op: we vragen je eerst om in te loggen. Ben jij klaar voor deze nieuwe vrijwilligers? In de online workshop van 8 februari helpen we je graag op weg!

Handige tips voor het schrijven van een goede vacaturetekst vind je hier. Meer nodig? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of voor die verfrissende blik op jouw vacature/klus!)

Scroll naar boven