Ontwikkelingsmogelijkheden

Naast het waarderen middels cadeautjes en aandacht kun je ook waarderen met het aanbieden van trainingen. Het gaat hierbij niet over trainingen over het vrijwilligerswerk zelf, maar veel meer om persoonlijke ontwikkeling en het volgend van leuke cursussen en workshops.

Dit kun je aanbieden door een keer te vragen of iemand speciaal voor jouw organisatie een cursus of workshop wil komen geven. MOOIWERK  heeft contact met verschillende bedrijven en kan dit ook in samenspraak faciliteren, denk aan mindfullness, leren nee zeggen, etc… Omdat het eenmalig is zijn bedrijven snel geneigd om dit op maatschappelijke basis aan te bieden.

Daarnaast bieden we in de zomer een zomerprogramma aan waar je vrijwilligers gratis aan kunnen deelnemen. Hier krijg je richting de zomer meer informatie over, houd onze nieuwsbrief hierover in de gaten 🙂

Opdracht

Beantwoord in je beleid de volgende vragen:

  1. Op welke manier hebben de vrijwilligers de mogelijkheid om trainingen te volgen die aansluiten bij hun persoonlijke ontwikkelingen?
  2. Hoe zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van de behoeften aan persoonlijke ontwikkeling van de vrijwilligers? (Via intake/evaluatie gesprekken/ enquĂȘtes/ uit persoonlijke gesprekken)

Van beleid naar praktijk: Wist je dat alle vrijwilligers uit Breda kosteloos workshops & bijeenkomsten kunnen volgen? Geef jouw nieuwe vrijwilliger dus meteen toegang tot de leeromgeving van MOOIWERK. Hier kun je online leren op je eigen tempo, of een live training volgen met een docent. Persoonlijke ontwikkeling is niet alleen waardevol voor iedereen, maar ook nog eens heel erg leuk! Wil je toegang? Mail naar  Workshops@mooiwerkbreda.nl

Downloads

Scroll naar boven