Coachingsprogramma "Vrijwilligersbeleid: het boeien en binden van vrijwilligers''

31Mei19:3020:45Coachingsprogramma "Vrijwilligersbeleid: het boeien en binden van vrijwilligers''Hoe is het bij jullie geregeld voor vrijwilligers?19:30 - 20:45(GMT-11:00)

Tijd

(Maandag) 19:30 - 20:45(GMT-11:00)

Locatie

Online

Other Events

Details

Jij bent superblij met je vrijwilligers, toch? Dan wil je er natuurlijk ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat je vrijwilligers lekker op hun plek zitten. Maar in de praktijk blijkt dat helemaal niet zo makkelijk. In de waan van de dag vergeet je vaak dingen. Dus wat jij nodig hebt, is een plan. Zo’n plan noem je ook wel vrijwilligersbeleid. Dit is een plan waarin jij omschrijft hoe jouw organisatie alles voor de vrijwilliger(s) geregeld heeft. 

Is het vrijwilligersbeleid iets waarmee je eigenlijk ook aan de slag moet, maar er telkens bij inschiet? Of weet je niet hoe je moet beginnen? Goed nieuws!

  • Je hoeft het niet alleen te doen…
  • Je krijgt voorbeelden en invulbare formats die het veel makkelijker maken..
  • Je wordt geholpen door adviseurs…
  • Het kan ook op een leuke manier…
  • En je kunt het in 1,5 week geregeld hebben!

Klinkt goed? Doe dan mee aan ons unieke 10-daagse Coachingsprogramma ‘Vrijwilligersbeleid: het boeien en binden vrijwilligers”, exclusief voor Bredase vrijwilligersorganisaties.

Mee doen?
Deelname is geheel kosteloos. Alles wat wij vragen, is jouw commitment voor 10 dagen lang. MOOIWERK stelt het exclusieve coachingsprogramma beschikbaar voor 25 vrijwilligersorganisaties uit Breda. Wees er dus snel bij, want vol = vol! Wil jij meer weten? Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl   Wij helpen je dan graag verder!

 

Wat levert de training op?

Na het volgen van het coachingsprogramma:

  • heb je de basis van een vrijwilligersbeleid waar je trots op kunt zijn;
  • heb je helemaal helder hoe jouw organisatie omgaat met vrijwilligers;
  • heb je een document dat duidelijk is, er goed uitziet en je ook echt verder helpt;
  • kun je succesvol bijdragen aan de geweldige ervaring die vrijwilligers bij jouw organisatie hebben
  • heb je genoeg middelen om van jouw vrijwilliger(s) een ambassadeur voor het leven te maken!
Scroll naar boven