Compassie training: Openheid door verbinding

06Okt09:3012:00Compassie training: Openheid door verbindingHoe maak je verbinding?09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Open staan voor… of open kunnen zijn naar anderen… Dit heeft alles te maken met verbinding(en) leggen. Hoe gaat jou dit af?

Dagelijks maken we verschillende dingen mee, tijdens ons werk, met vrienden, familie of tijdens je vrijwilligerswerk. Een gebeurtenis die ervoor zorgt dat zaken soms anders lopen dan gepland. Soms zijn het kleine aanpassingen, maar ook wel eens veranderingen die voor opschudding of rumoer kunnen zorgen. Sta jij hiervoor open? Of is dit soms lastig voor je? En hoe kan jij hier nu mee omgaan aan de hand van verbinding?

Wil jij aan aan de slag met openheid? Dan is deze compassie training iets voor jou!

”Met behulp van oefening en meditatie krijg je een trigger aangeboden hoe je in verbinding kan komen met jezelf en openheid kan creëren in verbinding met dat wat langs komt.”

Benodigdheden

  • Yoga matje
  • Dekentje

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven