E-learning: Basis Boekhouden

JanE-learning: Basis BoekhoudenGa aan de slag met de basisprincipes van boekhoudkundige handelingenDe hele maand (Januari)(GMT+01:00)

Tijd

De hele maand (Januari)(GMT+01:00)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ben jij penningmeester of verantwoordelijk voor de boekhouding bij jouw vereniging, club of organisatie? En wil je aan de slag met de basisprincipes van boekhouden? Dan is deze training perfect voor jou!

In deze e-learning ga je aan de slag met een praktische manier om jouw boekhouding op orde te krijgen. Heb je nog geen ervaring in boeken houden? Of is het misschien al heel lang geleden dat jij je hierin hebt verdiept? Dan is deze training voor jouw geschikt. Zo ga je aan de slag met boekhoudkundige handelingen, het toepassen van basistechnieken voor het in balans brengen en houden van jouw boekhouding. Je komt weer te weten over dagboeken, grootboeken, balans, winst en-verliesrekeningen.


Hoe gaat het in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leer duur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden, wat inhoudt dat jij binnen de leertermijn zelf kunt bepalen wanneer, waar, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven, dit heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning;

  • Weet jij hoe je aan de slag kunt met dagboeken, grootboekrekeningen, de balans en de verlies- en winstrekening
  • Weet jij hoe je basistechnieken toepast voor het in balans brengen en houden van je boekhouding
  • Heb je inzicht gekregen in het verrichten van boekhoudkundige handelingen

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven