E-learning: Coachend leidinggeven

29SepHele dag31OktE-learning: Coachend leidinggevenWil jij leiding geven zonder de baas te spelen?(Hele dag)(GMT+02:00)

Tijd

September 29 (Donderdag) - Oktober 31 (Maandag)(GMT+02:00)

Details

Wil jij aan de slag als leidinggevende? Of ben jij als leidinggevende opzoek naar nieuwe inzichten? Dan is deze e-learning iets voor jou!

Hoe gaat leiding geven jou af? Doet iedereen wat jou gevraagd wordt, of loopt het vaak anders dan gepland? Leiding geven is niet voor iedereen van nature even makkelijk, maar iedereen kan het leren!

Gedurende deze e-learning ga jij aan de slag met hoe je op een laagdrempelige manier leiding kan geven. Maar ook hoe je meer resultaten kunt behalen zonder de baas te spelen. Je leert systematisch meer over de voornaamste aspecten van coachend leidinggeven, zoals: korte- en lange termijn doelen stellen, de effecten van deze manier van leidinggeven, principes en voorwaarden die samenhangen met dit leiderschapsconcept, en het scherp afbakenen van diverse rollen als leidinggevende. Na deze training weet jij hoe je (nog beter) de rol kan pakken als leidinggevende en de anders in zijn kracht kan zetten.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leer.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hier na kun jij aan de slag.

Leertermijn
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

 

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb je inzicht gekregen in de belangrijkste aspecten van coachend leidinggeven;
  • Weet jij hoe je dit leiderschapsconcept kunt toepassen binnen jouw (vrijwilligers)organisatie, sportvereniging of club;
  • Heb je meer inzicht gekregen in waarom je met coachend leiding geven betere resultaten behaalt, dan wanneer je de baas speelt.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven