E-learning: EHBO

01MarHele dag31E-learning: EHBOMAAK JIJ HET VERSCHIL?(Hele dag)(GMT-11:00)

Tijd

Maart 1 (Maandag) - 31 (Woensdag)(GMT-11:00)

Details

Er gebeurt een ongeluk. Wat doe je dan? Het kan ons allemaal overkomen. Op het werk, tijdens het sporten, in de supermarkt of op straat. Als EHBO’er ben jij in staat op hulp ter verlenen bij een ongeval. Leer in deze hulpverlenende e-learning de basis van hoe je met de juiste handelingen levens redt. Voorkom erger! Maak jij het verschil?

Gedurende deze e-learning ga jij aan de slag met;

  • Reanimatie en werken met een ADE;
  • Het verzorgen van wonden en het aanleggen van verband;
  • Bewusteloosheid, epilepsie, beroertes, diabetes, stikkings gevaar en breuken;
  • Verschillende grepen en lighoudingen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leer duur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden, wat inhoudt dat jij binnen de leertermijn zelf kunt bepalen wanneer, waar, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven, dit heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de E-learning:

  • Ken je de basisprincipes van EHBO;
  • Weet je hoe je kunt handelen bij spoedeisende of niet-spoedeisende eerste hulp.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een digitale goedkeuring bij juist afronden. Om jouw officiële EHBO certificaat te behalen, moet je nog deelnemen aan een praktijkcursus. Hierbij beoordeelt een EHBO-trainer of de handelingen op de juiste wijze zijn uitgevoerd.’’

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven