Grenzen verleggen tijdens bootcamp

26Jul19:0020:15Grenzen verleggen tijdens bootcampWil jij alles uit jezelf halen? Dan is deze sportieve workshop iets voor jou!19:00 - 20:15(GMT+02:00)

Tijd

(Maandag) 19:00 - 20:15(GMT+02:00)

Locatie

Ingang Chassé Theater

Other Events

Details

Wil jij alles uit jezelf halen? Dan is deze sportieve workshop iets voor jou!

Fit zijn is goed voor lichaam, geest en gezondheid. Haal jij al alles uit de kast? Ben je op zoek naar uitdaging? Dan is deze sportieve workshop iets voor jou. Op basis van jouw eigen kracht en doelen ga je jouw grenzen op zoeken en verleggen. Onder begeleiding van personal trainer Nick, ervaar jij wat bootcampen is. En hoe jij jouw grenzen kunt verleggen in combinatie met een gezonde leefstijl.

Benodigdheden

  • Sportkleding
  • Sportschoenen
  • Flesje water

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en uitgedaagd wil worden in sport. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in Crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven