Ontmoetingsevent voor vrijwilligersorganisaties

13Okt20:1521:00Ontmoetingsevent voor vrijwilligersorganisatiesKom in contact met jouw toekomstige vrijwilliger: expats en internationale studenten20:15 - 21:00(GMT+02:00)

Tijd

(Woensdag) 20:15 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

Online via Zoom

Other Events

Details

Ben je ook zo benieuwd naar de Bredase expats en internationale studenten? En denk je: misschien passen die wel heel goed bij mijn organisatie? Meld je dan aan voor dit digitale ontmoetingsevent, en ontmoet jouw toekomstige vrijwilliger. 

Tijdens dit online event brengen we organisaties in contact met expats en internationale studenten die graag vrijwilligerswerk willen doen. Om sociale contacten op te doen, Breda te leren kennen, ervaring op te doen of om intellectueel uitgedaagd te worden.  

Wil je jouw organisatie graag laten zien aan deze geïnteresseerde groep internationals? En ben je benieuwd wie de Bredase expats en internationale studenten nou eigenlijk zijn? En wat jullie voor elkaar kunnen betekenen? Dan brengen we jullie graag met elkaar in contact tijdens dit event. Je wordt in verschillende sessies gekoppeld aan een aantal internationals, waarin jullie elkaar het hemd van het lijf kunnen vragen. Wie weet sluit jij je computer die avond af met een hoop contactgegevens van vrijwilligers die graag op de koffie komen om de mogelijkheden bij jouw organisatie te bespreken.  

Let op! De gesprekken vinden (grotendeels) plaats in het Engels, i.v.m. Engelstalige geïnteresseerden. Vind je dit lastig? Neem even contact op, dan zoeken we samen naar een oplossing! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven