E-learning: MICROSOFT TEAMS

01FebHele dag31MarE-learning: MICROSOFT TEAMSLEER HIER ALLE INS EN OUTS!(Hele dag)(GMT-11:00)

Tijd

Februari 1 (Maandag) - Maart 31 (Woensdag)(GMT-11:00)

Details

Effectief (samen)werken met Microsoft Teams. Heb jij wel eens te maken met Microsoft Teams? Zou jij graag willen weten hoe het programma in zijn werkt gaat? Dan is deze training iets voor jou.

Online communiceren is tegenwoordig niet meer weg te denken. Microsoft teams biedt jou de mogelijkheid om naast tekstueel contact, elkaar digitaal te zien en te spreken. Dit middel biedt uitkomsten voor vergaderingen, cursussen, bijeenkomsten en andere live interactie momenten voor (vrijwilligers)werk als in privé. In deze online training doorloop jij op praktische wijze de verschillende functionaliteiten en kan je direct met collega’s in gesprek via Teams.

Maak jij op jouw werk geen gebruik van Microsoft teams dan heb jij geen account waarin jij andere kunt uitnodigen. Dit betekent echter niet dat deze training niet interessant is. Ook voor jou is het interessant om te weten hoe het werkt indien jij wordt uitgenodigd voor een bijeenkomst of cursus die wordt verzorgt in Teams.


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:

  • Weet jij hoe je teams kunt beheren en kanalen kunt instellen;
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je OneNote kunt gebruiken;
  • Weet jij hoe je videogesprekken kunt inplannen en uitvoeren;
  • Weet jij hoe je chatgeschiedenis en gedeelde bestanden terug kunt vinden.

 

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven