Mindfulness themaochtend: rust & ruimte

15Jun09:3012:00Mindfulness themaochtend: rust & ruimte09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Wil jij op een compassievolle manier aan de slag met rust en ruimte in je hoofd?

Dan is deze themaochtend zeker iets voor jou!

Corona heeft veel teweeggebracht. Verandering in je privéleven, beperkingen in je contacten, maar misschien ook meer rust en ruimte. Hoe is dat bij jou? Nu dat corona er nog is, maar we weer naar het (oude) normaal gaan. Hoe ervaar jij de overgang? Is het voor jou anders? Of heb jij de draad opgepakt waar je voor corona was gebleven?

Geef jij jezelf nog voldoende rust en ruimte nu alles weer kan? Of ga je weer als vanouds op de automatische piloot door? Ben jij je bewust van jouw eigen behoefte?

In deze training gaan we aan de slag met: veranderingen die jij hebt doorgemaakt en hoe je deze accepteert. Samen ontdek je in deze ervaringsgerichte training waar jij behoefte aan hebt. Zo weet jij straks of je meer tijd voor jezelf moet inbouwen zodat jij opgeladen op pad kunt. Dit geeft je rust en ruimte voor je privéleven, maar ook voor jouw vrijwilligerswerk.

Goed om te weten
Aan de hand van verschillende mindfulness gerelateerde oefeningen, ervaar jij hoe je op een compassievolle manier rust en ruimte creëert voor jezelf.  Zonder oordeel, afkeur of hechting.

Benodigdheden

  • Matje 
  • Dekentje

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven