Mindfulness themaochtend: persoonlijke bewustwording

21Sep09:3012:00Mindfulness themaochtend: persoonlijke bewustwording09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Tijd voor een veranderend bewustzijn!

We leven in een periode van verandering. Er gebeurt van alles om ons heen, maar we kunnen niet altijd alles direct begrijpen. Als mens zijn we behoorlijk veerkrachtig en gaan we vaak mee met de stroming. Denk maar eens aan Covid, de stijgende prijzen, het milieu en tal van andere veranderingen die op ons afkomen en waar we ons vaak onopgemerkt naar schikken. Maar ben jij je eigenlijk bewust van wat er allemaal gebeurt? En belangrijker nog: wat dit persoonlijk met jou doet?

Op dit moment vinden er op verschillende plekken protesten plaats tegen al deze veranderingen. Maar ben jij je bewust dat verandering vaak begint bij jezelf? ”Verandering is pas echt krachtig als het vanuit jezelf komt, van binnenuit”. 

In deze training leer je op een andere manier naar situaties of problemen te kijken. Wat jouw eigen rol daarin is.  Zo ga je bewust naar jezelf kijken, wat vind je belangrijk? Waar sta je nu? Wat zou jij graag willen? En hoe kan je geleidelijk een verandering aanbrengen? Hoe kun je openstaan voor nieuwe dingen? En hoe kun je een diepere verbinding maken met jezelf?

In deze mindfulgerelateerde bijeenkomst besteden we aandacht aan:

  • Hoe je bewuster kunt worden van jezelf en je omgeving.
  • Om open te staan voor nieuwe dingen die op je pad komen.
  • Hoe jij meer verbinding kunt maken met jezelf en wat jij daarin belangrijk vindt.

Benodigdheden

  • Matje
  • Dekentje
  • Pen en papier

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is toch veel leuker? Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven