E-learning: Uitstel gedrag

JanE-learning: Uitstel gedragHOE VOORKOM JE UITSTEL GEDRAG?De hele maand (Januari)(GMT-11:00)

Tijd

De hele maand (Januari)(GMT-11:00)

Details

Hoe gaat het met jouw goede voornemens of gestelde doelen?

Het jaar is net begonnen, vaak maken we ons schuldig aan het stellen van allerlei doelen. Het lukt het op de een of andere manier toch niet om ons zelf er aan te houden. Soms zijn ze iets té ambitieus of denken we aan ons ideaal beeld. Maar ook  kleine doelen zijn niet altijd even makkelijk te halen. Gewoon weg om dat het niet altijd in het ritme zit om zaken gelijk af te handelen of te werken via een plannen of vaste structuur.

Wil jij alles uit de kast halen en jouw doelen behalen? Schrijf je dan in en leer hoe je uitstelgedrag kunt overwinnen. 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop: 

  • Heb jij inzicht gekregen waar jouw uitstel gedrag vandaan komt;
  • Ben je aan de slag gegaan met jouw motivatie en hoe je deze kunt inzetten;
  • Weet je hoe je jouw denk proces kunt veranderen;
  • Ben je aan de slag gaan met het ontwikkelen van patronen en gewoonten die helpen bij het verbannen van uitstel gedrag;
  • Heb je praktische tips gekregen die jou houvast geven voor het behalen van jouw doelen en het voorkomen van uitstel gedrag.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven