Verdiepingstraining: Geweldloze en verbindende communicatie

15Sep19:0022:00Verdiepingstraining: Geweldloze en verbindende communicatieVertaal jouw geleerde kennis nu verder naar de praktijk! 19:00 - 22:00(GMT+02:00)

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 22:00(GMT+02:00)

Locatie

Princentuin 2a te Breda.

Other Events

Details

Heb jij eerder meegedaan aan een training geweldloze- of verbindende communicatie? Ben jij op zoek naar verdieping? Dan is deze training iets voor jou!

In de basistraining heb je kennis opgedaan over wat verbindende communicatie is en wat het kan betekenen. Tijdens deze verdieping wordt de vertaalslag gemaakt richting de praktijk. Hoe pas je het toe? Waar moet je opletten? Wat kan je daarbij helpen en hoe kan je het toepassen in je communicatie en je dagelijkse bezigheden.

” Verbindende communicatie vraagt lef en eerlijkheid van je om jouw diepere lagen te onderzoeken. Het vraagt nederigheid en het vraagt je je hoofd te buigen voor je ego en de behoeften die onder of achter je woorden liggen te her- en erkennen. Om ze vervolgens op een respectvolle manier te verwoorden in een oprecht verzoek aan jezelf of aan anderen. Respectvol betekent hier zonder oordeel en transparant. Een oprecht verzoek is een verzoek dat niet stilletjes een eis of een retorische vraag is. Een verzoek waarop die ander, die net zo veel lagen achter zijn of haar woorden heeft, een nee kan geven. ”

De cursus bestaat uit 4 lesdata:
Donderdag 15 september 2022
Donderdag 22 september 2022
Donderdag 29 september 2022
Donderdag 06 oktober 2022

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en al eens eerder een basistraining verbindende communicatie heeft gevolgd.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze workshop:

– Weet je hoe je de theorie die is aangeleerd kunt toepassen in de praktijk;
– Heb je inzicht gekregen in jouw eigen behoeften;
– Weet jij hoe dit kunt herkennen bij jezelf en een ander door middel van tools en oefeningen;
– Ben je aan de slag gegaan met grenzen stellen en weet je hoe je hier beter mee om kunt gaan;
– Weet je wat Empathisch luisteren inhoudt en hoe je dit kunt toepassen voor jezelf en een ander.

 

”Na het volgen van deze training krijg jij vanuit de opleider een certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven