Workshop taalvrijwilligers: Leesstrategieën

15Apr19:0021:00Workshop taalvrijwilligers: LeesstrategieënLeesstrategieën19:00 - 21:00(GMT-11:00)

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00(GMT-11:00)

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Heeft jouw Taalmaatje moeite met lezen van verschillende soorten teksten? Wil jij het leesproces van jouw Taalmaatje bevorderen en kun je daar nog tips bij gebruiken? Of wil je weten wat leesstrategieën zijn en hoe je deze kunt inzetten? Dan is deze workshop iets voor jou. Sluit aan en Diana geeft jou antwoord op de bovenstaande vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij als taalvrijwilliger jouw taalmaatje nog beter kan ondersteunen op het gebied van lezen.

Doelgroep
Ben je als vrijwilliger aangesloten bij een organisatie van Breda-Taal? Dan is de training iets voor jou. De training is bedoeld voor (potentiële) vrijwilligers die aan de slag zijn of willen gaan bij een organisatie die aangesloten is bij BredaTaal. Weet jij niet zeker of jouw (toekomstige) organisatie, hierbij aangesloten is? Neem dan contact op met BredaTaal, Peter van Gijsel, 06-44944503 helpt je verder!

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Is de bijeenkomst vol en wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar onderstaand e-mailadres. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl   Wij helpen je dan graag verder!

 

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze training;

  • Heb je inzicht in leesniveaus
  • Heb je kennis van leesstrategieën en hoe deze kunt in te zetten bij de taal coaching
  • Kun je de leerwens van je Taalmaatje op gebied van lezen achterhalen
  • Je weet waar je op kunt letten wanneer je iemand begeleidt bij het leesproces NT2.
  • Heb je tips over materialen, tekstsoorten en werkvormen bij lezen

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven