Verdubbel je vrijwilligers met een nieuwe doelgroep: expats!

12Okt19:3021:30Verdubbel je vrijwilligers met een nieuwe doelgroep: expats!Benieuwd wat werken met expats kan opleveren voor jouw organisatie? Wij helpen je op weg om deze doelgroep te bereiken.19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Benieuwd wat werken met expats kan opleveren voor jouw organisatie? Wij helpen je op weg om deze doelgroep te bereiken.

Er is een grote groep anderstaligen in de gemeente Breda die staat te springen om vrijwilligerswerk te doen. Wist je dat er zo’n 45.000 anderstaligen in de gemeente Breda wonen? Hoe mooi is het om deze doelgroep te betrekken bij jouw vrijwilligersorganisatie! Tijdens deze bijeenkomst gaan we specifiek in op expats (mensen die voor hun werk naar Nederland zijn gekomen) en internationale studenten (jongeren die voor hun studie naar Nederland zijn afgereisd).  

In deze inspiratiesessie gaan we met elkaar in gesprek over wat werken met expats op kan leveren voor jouw organisatie, past dit bij jullie? En zo ja, hoe bereik je deze groep dan en wat vraagt het van jouw organisatie om ze goed te begeleiden. Tijdens de bijeenkomst maken we concreet wat een geschikte functie binnen jouw organisatie kan zijn. 

Ben je na deze bijeenkomst enthousiast over het werken met expats en/ of internationale studenten? Dan kan je een dag later meteen in gesprek ze in gesprek! Op woensdag 13 oktober brengen we organisaties rechtstreeks met geïnteresseerde internationals in contact via een digitaal event. Aanmelden voor deze speeddates kan je hier alvast doen om zeker te zijn van een plekje om jouw organisatie te promoten.  

‘Het werken met expats en internationale studenten kan zoveel opleveren voor  vrijwilligersorganisaties. Denk maar eens aan alle kennis en ervaring die deze groep heeft! Sluit aan bij deze inspiratiesessie en kom te weten wat de voordelen zijn en hoe je dit aanpakt!’ 


Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na deze sessie weet je wat werken met anderstaligen oplevert voor jouw organisatie, en hoe je dit aanpakt. 

  • Je weet of werken met expats en internationale studenten iets is dat past bij jouw organisatie 
  • Je weet welke vrijwilligersfunctie in jouw organisatie geschikt is voor ze, en hoe je ze hier voor kan werven 
  • Je weet wat er nodig is om anderstaligen te laten bloeien binnen jouw organisatie 
  • Je leert andere organisaties kennen waar je daarna misschien nog wel mee verder kan sparren over dit onderwerp! 
  • En als bonus kan je met jouw concrete idee in gesprek met geïnteresseerde expats en internationale studenten op woensdag 13 oktober! 

”Na het volgen van deze bijeenkomst ontvang jij een bewijs van deelname” 

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven