WEBINAR: PLATFORM ACTIEF IN BREDA

19Jul19:3021:00WEBINAR: PLATFORM ACTIEF IN BREDALeer in dit webinar hoe jouw sportorganisatie het meeste kan halen uit het nieuwe sportplatform in Breda 19:30 - 21:00(GMT+02:00)

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Afgelopen jaar zijn er door corona 2,5 miljoen sportabonnementen opgezegd in Nederland. Uit cijfers van de gemeente Breda en Breda Actief blijkt eveneens dat Bredase inwoners op zoek zijn naar een sport of sport- en beweegactiviteiten in onze gemeente. Ook vele sport- en beweegaanbieders geven aan dat zij hun bekendheid willen vergroten. Komend schooljaar starten we daarom met een nieuw platform: www.actiefinbreda.nl

Doel platform:   

Met dit platform willen we de zichtbaarheid van Bredase sport- en beweegaanbieders en Bredase sportactiviteiten vergroten, en inwoners een plaats bieden om hun sport en/of activiteit te vinden. Het nieuwe platform www.actiefinbreda.nl is een initiatief van gemeente Breda, Breda Actief, MOOIWERK en Zorg voor elkaar Breda. Actief in Breda bouwt voort op het succes van www.sportencultuurintrobreda.nl (een erkend en bewezen sportstimuleringsproject binnen de gemeente Breda).   


Functionaliteiten:
  
 

1. Voor sport- en beweegaanbieders isActief in Breda een uitstekende gelegenheid omjouw organisatieen het bijpassende aanbod te promoten onder Bredase inwoners. Actief in Breda biedt twee belangrijke functionaliteiten. Allereerst kun je jouw club letterlijk online op de kaart zetten. Daarvoor maak je een account aan en vul je bepaalde informatievelden in. Jouw organisatie komt dan in de lijst en op de kaart te staan van Bredase sport- en beweegaanbieders.   

  

2. De tweede functionaliteit is wellicht nog interessanter. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat inwoners zich kunnen inschrijven voor (kosteloze) proeflessen of andere sportactiviteiten, die jouw organisatie op het platform plaatst. Dit kan zowel structureel als incidenteel aanbod zijn.  Per doelgroep (peuters, jeugd, jongeren, studenten, volwassenen, senioren) kan je activiteiten online plaatsen. Zelfs de (eventuele) betaling wordt via dit platform geregeld.    

  
Wil je meer weten over dit platform en haar functionaliteiten? Meld je dan aan voor dit
 webinar!

 


Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang, krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie – inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Weet je wat Actief in Breda voor jouw sportorganisatie kan bieden.
  • Weet je hoe Actief in Breda werkt en functioneert.
  • Weet je welke stappen we willen gaan zetten om het platform samen met jullie groots onder de aandacht te brengen.
  • Weet je bij wie je terecht kunt met vragen en opmerkingen aangaande het platform.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven