Workshop: Wervende vacature schrijven

20Sep19:3021:30Workshop: Wervende vacature schrijvenOpvallen tussen al die saaie vrijwilligersvacatures op de nieuwe vacaturebank? Zo doe je dat! 19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

De vacaturebank krijgt een nieuw uiterlijk. Een mooi moment om jouw vacatures ook van een make-over te voorzien!

Stel, je leest de krant of je kijkt op Nu.nl. Welke nieuwsberichten lees je dan? Waarschijnlijk die met een leuke, gekke, aparte, actuele of rampzalige kop. Dan lees je in ieder geval even verder, toch? En wat maakt dat je dan de rest van het artikel ook leest? Vermoedelijk dat de inhoud grappig is, grote nieuwswaarde heeft, belangrijke informatie voor je heeft of op een andere manier bijzonder of interessant is. Die blijven je bij. Als je een vacature schrijft voor een nieuwe vrijwilliger werkt dat net zo! 

Klinkt best logisch toch? Je vraagt je nu misschien wel af hoe je dit aanpakt. Geen zorgen: je leert er alles over tijdens de workshop wervend vacature schrijven. Je gaat aan de slag met een opvallende kop, een origineel verhaal en een pakkende inhoud. Aan het eind van de avond heb jij een sprankelende oproep waar een vrijwilliger JA tegen zegt! Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor de workshop vacature schrijven.

Handig om te weten: in oktober gaan we over naar een nieuwe vacaturebank. We verwachten dan extra veel bezoekers, en dus veel potentiële vrijwilligers die jouw vacature kunnen zien. Wil je ook gebruik maken van deze extra aandacht? Zet je vacature dan vanaf september alvast klaar op de nieuwe vacaturebank. Jouw vacatures worden namelijk niet automatisch meegenomen. Voordeel: als je meedoet aan deze workshop heb je een wervende tekst die je meteen kan plaatsen! Wel zo handig!

Wil je meedoen?
Interessant? Meld je dan snel aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’. 

Datum en tijd
Dinsdag 20 september – 19.30 uur – 21.30 uur.  

Locatie
? 

Doelgroep
Iedereen die met vrijwilligers werkt! Dus bijvoorbeeld vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden van Bredase vrijwilligersorganisaties. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen. 

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan je er toch niet bij zijn?  Laat het ons zo snel mogelijk weten door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl. Dan kunnen we een ander blij maken met jouw plekje.  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder! 

 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven